<<forrige dag24. oktober næste dag>>
  2004

Under et Superliga-opgør i Parken mellem FC København og Viborg FF blev københavnernes anfører, Bo Svensson, udvist i det 65. minut. Straks herefter faldt en tilskuer godt ni meter ned - fra det øverste tribuneafsnit til en betontrappe nedenunder - og fik Ã¥bent kraniebrud. I minutterne efter blev manden tilset af stedværende læger og blev bragt til Rigshospitalet, hvor han desværre senere pÃ¥ aftenen døde af sine kvæstelser. DBU′s disciplinærudvalg traf beslutning om at kampen, der blev officielt afbrudt i det 70. minut ved stillingen 0-0, ikke skulle færdigspilles.

2004
  2001

Peter Møller scorede sit første mÃ¥l for FC København efter godt syv Ã¥rs tilværelse i andre klubber i ind- og udland. Med mÃ¥let cementerede Møller 2-0 udesejren over Viborg FF i femte runde af pokalturneringen 2001/02.

2001
  1979

Allan Simonsen scorede hattrick for FC Barcelona i den spanske klubs 4-1 udesejr over luxembourgske FC Aris Bonnevoie i den første af to kampe i 2. runde af Europa Cup′en for Pokalvindere.

I det første af to opgør i 2. runde af Europa Cup′en for Mesterhold scorede Søren Lerby fem mÃ¥l i hollandske AFC Ajax′s 10-0 sejr over AC Omonia Nicosia fra Cypern, herunder samtlige mÃ¥l til pauseføringen 3-0. Efter Ruud Krols straffespark til 4-0 øgede Frank Arnesen kort efter til 5-0 med knap en time spillet. Amsterdam-klubbens tredje dansker, Henning Jensen - som ogsÃ¥ spillede hele kampen, kom dog ikke pÃ¥ scoringslisten.

1979
  1937

I Mesterskabsserien vandt B 1903 med 9-1 over Esbjerg fB i Københavns Idrætspark. Knud Andersen og Simon Mathiesen scorede hver et hattrick, men dagens store spiller var Alex Friedmann, som blot ugen før, den 17. oktober 1937, havde fÃ¥et debut pÃ¥ landsholdet. Friedmann serverede angriberne med den ene centring efter den anden, og de fleste mÃ¥l blev til med hans assists. Selv scorede han en enkelt gang i kampen, pÃ¥ straffespark.

1937
  1908

Landsholdet led sit første nederlag, 0-2, i OL-finalen mod Storbritannien pÃ¥ White City Stadium i London foran 12.000 tilskuere. Frederick Chapman (South Notts FC) og Vivian Woodward (Tottenham Hotspur FC) scorede mÃ¥lene - ét i hver halvleg - for OL-guldvinderne. Dette var landsholdets officielle kamp nummer 3. Den foregÃ¥ende (2) blev spillet 22. oktober 1908, den efterfølgende (4) 5. maj 1910.