<<forrige dag2. maj næste dag>>
  1992

Kastrup BK og BK Avarta mødtes i 2. division øst. Amagerkanerne vandt 1-0 pĂĄ et mĂĄl af Thomas Petersen. Otte minutter før tid blev Avartas mĂĄlmand, Søren Hansen, udvist. Rødovre-klubben indskiftede sin reservemĂĄlmand, Steen Andersen, for markspilleren Lars Sørensen, og spillet blev sat i gang igen. Kort efter afbrød dommeren dog kampen og, fordi han var kommet i tvivl om reglerne for indsættelse af reservemĂĄlmand efter en udvisning af mĂĄlmanden, bad han om at udskiftningen blev annulleret, og de to spillere byttede plads! Fem minutter senere besluttede dommeren dog, at indskiftning af reservemĂĄlmanden alligevel var tilladt, og informerede BK Avarta om dette. Rødovre-klubben besluttede da ikke at indsætte Steen Andersen igen, og nedlagde protest. Efterspillet blev, at kampen blev annulleret, omspillet den 23. juni, men sĂĄ blev redeligheden opklaret i oktober, sĂĄ juni-kampen blev annulleret og maj-kampens resultat igen blev det gældende ...

1992
  1984

I semifinalerne af den tyske cupturnering, DFB Pokal, gav FC Schalke 04 og FC Bayern MĂĽnchen de over 70.000 fremmødte pĂĄ Parkstadion i Gelsenkirchen en uforglemmelig oplevelse med 12 mĂĄl efter forlænget spilletid. Søren Lerby spillede hele kampen. Efter blot 20 minutters spil førte Bayern med 3-2, bl.a. efter mĂĄl af begge Rummenigge-brødrene, Karl-Heinz og Michael. Efter pausen bragte Schalke sig foran 4-3, inden Michael Rummenigge udlignede til 4-4 inden den ordinære spilletid udløb. I den forlængede spilletid scorede Dieter HoeneĂź to gange, herunder til 6-5 i det 118. minut, men hjemmeholdets Olaf Thon fuldbyrdede sit hattrick i kampen med den udlignende scoring til 6-6 kort før slutfløjtet. Dermed skulle der spilles omkamp, hvilket de to klubber gjorde 9. maj 1984. Her vandt Bayern med 3-2 pĂĄ sin hjemmebane.

1984
  1973

I Københavns Idrætspark spillede A-landsholdet 1-1 mod Tjekkoslovakiet i en kvalifikationskamp til VM 1974 i Vesttyskland. Ole Bjørnmose (Hamburger SV) bragte med sit første landskamps-mĂĄl Danmark foran efter et kvarters spil, men tjekkerne fik udlignet ved Ladislav Petras i en situation, hvor 25-kamps jubilar Svend Andresen (B 1903) uforvarende stødte sin arm i ansigtet pĂĄ den danske mĂĄlmand, Mogens Therkildsen (OB), som dermed gik galt af bolden. Dommeren, Concetto Lo Bello (Italien), havde før dømt en dansk A-landskamp, nemlig OL-finalen den 10. september 1960. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 364. Den foregĂĄende (363) blev spillet 26. april, den efterfølgende (365) 6. juni 1973.

1973
  1958

Vejle BK vandt med hele 6-0 pĂĄ udebane over AB. Fire af mĂĄlene faldt inden for seks minutter i slutningen af 2. halvleg. Blandt jydernes mĂĄlscorere sĂĄs den blot 17-ĂĄrige Tommy Troelsen, der hermed fik scoret sit første mĂĄl i Danmarksturneringen.

1958
  1909

Et udvalgt københavnsk hold besejrede overraskende Southampton FC med 5-2 pĂĄ AB′s Bane, Nørre AllĂ©. Efter blot 20 minutters spil havde August Lindgreen (B 93) scoret hattrick, og pausestillingen var 4-0 efter klubkammeraten, Anthon Olsen, ogsĂĄ havde scoret. I 2. halvleg var spillet mere jævnbyrdigt. Lindgreen scorede sit fjerde mĂĄl i kampen, mens englænderne scorede to, heraf det ene i et tomt mĂĄl, da mĂĄlmand Ludvig Drescher (KB) var løbet udenfor banen for, angiveligt, at varme sine tæer!