<<forrige dag28. maj næste dag>>
  2014

Som fejring af DBU′ 125 ĂĄrs jubilæum den 18. maj 2014 spillede A-landsholdet mod Arvefjenden, Sverige. Det var 103. gang, de to nationer mødtes i en officiel landskamp og for fjerde kamp i træk vandt de rød-hvide. Anfører Daniel Agger (Liverpool FC) blev matchvinder med sit mĂĄl pĂĄ straffespark i dommerens overtid. Dermed havde Agger scoret pĂĄ syv ud af syv forsøg for landsholdet, hvilket var en tangering af rekorden, som tilhørte Kresten Bjerre. For landstræner Morten Olsen var dette kamp nummer 150 i spidsen for landsholdet. Pierre Emile Højbjerg (FC Bayern MĂĽnchen), 18 ĂĄr 296 dage, blev historiens 13. yngste debutant. Læs vort referat af kampen pĂĄ dbu.dk (eksternt link). Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 794. Den foregĂĄende (793) blev spillet 22. maj, den efterfølgende (795) 3. september 2014.

2014
  2005

I Kvalifikationsrækkens pulje 1 bragte agterlanternen, KFUM København, sig foran 5-0 kort før pausen mod Herlev IF i Emdrupparken. Anden halvleg tilhørte dog udeholdet, der fuldstændigt vendte kampen, som endte 5-5!

2005
  1998

Blot to uger før den første kamp ved VM-slutrunden i Frankrig tabte det danske A-landshold med 0-3 til Sverige i Malmö. Dobbelt mĂĄlscorer for svenskerne var den senere Superliga-spiller, Jörgen Petterson.

1998
  1989

PĂĄ to mĂĄl af Bent ″Turbo″ Christensen førte Brøndby IF med 2-0 over Lyngby BK i 1. division, da de 90 minutter var gĂĄet. Imidlertid endte kampen 2-2, eftersom Lyngbys Bent Christensen og, blot fĂĄ sekunder før slutfløjtet, Flemming Christensen fik udlignet i dommerens overtid.

1989
  1950

A-landsholdet tabte 1-5 til Jugoslavien pĂĄ JNA Stadion i Beograd. Til trods for jugoslavernes overlegenhed, var det en mĂĄlmandsfejl af Eigil Nielsen (KB), der ledte til østeuropæernes første mĂĄl efter godt en halv times spil. Axel Pilmark (KB) reducerede til 1-2 kort før pausen med sit første landskampsmĂĄl, men et hattrick af Rajko Mitic i 2. halvleg afgjorde kampen. Jugoslaverne fik tilmed to mĂĄl underkendt. Kampen betød debut for Poul Erik Petersen (Køge BK).