Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag29. maj næste dag>>
  2016

Brøndby IF sluttede sæsonen af med en hjemmekamp mod SønderjyskE. Andrew Hjulsager bragte Brøndby IF foran kort før pausen, men i 2. halvleg sikrede Nicolaj Madsen med to scoringer SønderjyskE en 2-1 sejr. Resultatet betød, at SønderjyskE sikrede sig sølvmedaljerne, mens Brøndby IF endte sæsonen pÃ¥ en 4. plads.

FC København sluttede sæsonen af med en hjemmekamp mod AGF. Morten Duncan Rasmussen skød gæsterne i front midt i 2. halvleg, men det blev alligevel FC København der vandt opgøret. Thomas Delaney udlignede 12 minutter før tid, og fem minutter før sidste fløjt sendte Federico Santander bolden i mÃ¥l til stor jubel for hovedparten af de 27.466 fremmødte tilskuere. Efter kampen fik FC København overrakt DM-trofæet for 11. gang i klubbens historie.

2016
  2011

Hvilket drama! I 33. og sidste runde af Superligaen 2010/11 mødtes Randers FC og Esbjerg fB i et direkte opgør, hvor vinderen kunne undgÃ¥ nedrykning til 1. division 2011/12, sÃ¥fremt AaB samtidigt tabte i Parken til FC København - der allerede havde genvundet DM-guldet. AaB tabte 0-2 og Randers FC ville derfor have undgÃ¥et nedrykning, sÃ¥fremt klubben kunne fastholde pauseføringen pÃ¥ 2-1 mod Esbjerg fB i resten af kampen. I det 89. minut udlignede vestjydernes Tim Janssen imidlertid til slutstillingen 2-2, og dermed rykkede sÃ¥vel Randers FC som Esbjerg fB ned!

I 30. og sidste spillerunde af 1. division 2010/11 mødtes de to nedrykkere fra Superligaen Ã¥ret før, HB Køge og AGF, i et direkte opgør foran 4.221 tilskuere pÃ¥ SEAS-NVE Park i Køge. Før kampen havde de to klubber allerede kvalificeret sig til genoprykning til Superligaen 2011/12. Hjemmeholdet vandt 4-2 og tilføjede dermed Ã¥rhusianerne forÃ¥rets første nederlag - og det blot andet i hele sæsonen.

2011
  2008

A-landsholdet spillede uafgjort 1-1 mod Holland pÃ¥ Philips Stadion i Eindhoven. 10 minutter efter pausen udlignede Christian B. Poulsen (Sevilla FC) Ruud van Nistelrooys føringsmÃ¥l. Anders Møller Christensen (OB) samt Martin Vingaard (Esbjerg fB) fik begge debut knap et kvarter før slut. Kampen huskes bl.a. for at den sædvanlige mÃ¥lmand, Thomas Sørensen (Aston Villa FC), pÃ¥drog sig et hold i ryggen under opvarmningen, hvorefter han blev erstattet af Jesper Christiansen (FC København) samt at det største lyspunkt pÃ¥ det danske hold var den blot 20-Ã¥rige angriber, Nicklas Bendtner (Arsenal FC). Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 730. Den foregÃ¥ende (729) blev spillet 26. marts, den efterfølgende (731) 1. juni 2008.

2008
  2005

Morten Nordstrand scorede hattrick for Lyngby BK i sejren pÃ¥ 8-0 over Hjørring IF i 2. division. Dermed havde han scoret 22 mÃ¥l i LB′s 27 kampe hidtil i sæsonen - og var topscorer i divisionen. Holdkammeraten Christian Holst fulgte efter med 19 mÃ¥l, heraf to i kampen mod Hjørring IF.

2005
  1938

Næstved BK vandt med 2-1 over B 1913 i II Serie. Imidlertid havde sjællænderne benyttet en ulovlig spiller, hvorfor sejren efterfølgende blev tilkendt fynboerne.

1938
  1927

For første gang i landsholdets historie var der ikke en spiller fra KB pÃ¥ banen. Dette til trods vandt det 1-0 over Norge for øjnene af 18.000 tilskuere pÃ¥ Ullevaal Stadion i Oslo. Kampen blev spillet i forbindelse med det norske fodboldforbund, NFF′s, 25 Ã¥rs jubilæum. Det enlige mÃ¥l blev scoret af debutanten, Kai Uldahl (BK Frem). Øvrige debutanter var mÃ¥lmand ″Lange Svend″ Jensen (B 93), Børge Havn (B 1903) og Poul Zølck (B 93). Dette var landsholdets officielle kamp nummer 62. Den foregÃ¥ende (61) blev spillet 3. oktober 1926, den efterfølgende (63) 12. juni 1927.