<<forrige dag3. november næste dag>>
  2008

I Superligaen vandt Brøndby IF pĂĄ hjemmebane med 4-3 over AC Horsens. Kampens dramatiske højdepunkt faldt kort før pausen. Sjællændernes Morten ″Duncan″ Rasmussen udlignede til 2-2 pĂĄ et hovedstød, som Horsens′ mĂĄlmand, Søren Jochumsen, pĂĄ det bestemteste mente at have afværget, før bolden passerede mĂĄllinjen. PĂĄ trods af at have modtaget det gule kort for sine verbale protester fortsatte mĂĄlmanden sine udgydelser, hvorefter dommer Lars Christoffersen - i samme minut - udviste den jyske mĂĄlmand.

2008
  2005

Knud Erik Fisker var dommeren i UEFA Cup-kampen mellem serbiske FK Crvena Zvezda (Røde Stjerne) og FC Basel. Schweizerne vandt 2-1, men det var der ingen tilskuere, der sĂĄ - eftersom UEFA havde beordret tomme tribuner efter tilskuer-uroligheder under serbernes kvalifikationskamp mod NK Inter Zaprešic nogle mĂĄneder før.

2005
  1985

Peter Schmeichel, hjemmeholdets keeper, scorede to mĂĄl pĂĄ straffespark i 1. divisionskampen mellem Hvidovre IF og AGF, der havde Troels Rasmussen pĂĄ mĂĄl. Først bragte Schmeichel københavnerne foran 2-0 med knap et kvarter tilbage af kampen og dernæst slog den senere rekordholder for antal A-landskampe slutresultatet 3-1 fast blot et par minutter før tid.

1985
  1968

I sidste runde af ĂĄrets 1. division blev guldmedaljerne først placeret fĂĄ minutter før tid. PĂĄ Aalborg Stadion vandt KB med 2-1 over AaB, men først i det 84. minut blev københavnernes sejrsmĂĄl, som udløste DM-guldet, scoret. Og hvilket mĂĄl. AaB′s mĂĄlmand, Kurt Winde, havde bolden i hænderne, og ville foretage et udspark. I samme øjeblik satte KB′s Bengt Christensen sin fod op foran bolden, der - i stedet for at flyve op pĂĄ banen - trillede tilbage mod mĂĄlet, var ved at passere baglinjen, men skruede ind i mĂĄlet bag mĂĄlstregen, for sĂĄ derefter at skrue ud af mĂĄlet igen! Linjevogteren markerede korrekt for mĂĄl - og dermed frarøvede KB titlen fra Esbjerg fB og blev Danmarksmestre 1968 - for første gang siden 1952/53-sæsonen.

1968
  1963

A-landsholdet vandt 3-2 over Rumænien i returkampen i 1. runde af kvalifikationen til OL 1964 i Tokyo. Kjeld Thorst (AaB) scorede kampens første mĂĄl efter blot 19 sekunder, scorede til 2-0 i det 10. minut, inden Carl Bertelsen (Esbjerg fB) øgede til 3-0 i det 18. minut. Eftersom rumænerne havde vundet den første kamp - spillet 23. juni 1963 i København - med samme cifre, skulle der omkamp til. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 266. Den foregĂĄende (265) blev spillet 30. oktober, den efterfølgende (267) 28. november 1963.

1963
  1935

Landsholdet tabte 0-3 til Holland pĂĄ det olympiske stadion i Amsterdam. Paul og Raymond Hansen (begge B 93) samt Helmuth Søbirk (BK Frem) debuterede. Dette var landsholdets officielle kamp nummer 100. Den foregĂĄende (99) blev spillet 6. oktober 1935, den efterfølgende (101) 14. juni 1936.