Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag28. november næste dag>>
  2012

PÃ¥ Brøndby Stadion vandt Brøndby IF med 1-0 over FC København i kvartfinalerne af DBU Pokalen. Kampen fik et alvorligt efterspil i DBU′s Disciplinærudvalg, som afsagde kendelse den 18. december 2012. Af kendelsen fremgik det - fra indberetningerne fra dommer Kenn Hansen og dommerudvikler Peter Mikkelsen - at ″tilskueres adfærd havde foranstaltet forsinkelse af kampen, afbrydelse af kampen, konstant afbrænding af pyroteknik under kampen. Derudover blev der fra Brøndbys fanafsnit kastet diverse genstande pÃ¥ banen mod kampens aktører ligesom der fra FC Københavns fanafsnit blev anvendt grønt laserlys mod dommerens øjne til gene for hans syn. Efter kampens afslutning blev banearealet invaderet af flere hundrede Brøndby-tilskuere hvilket medførte en farlig og panisk situation hvor sikkerheden var ude af kontrol og kampklædt Politi mÃ¥tte sættes ind for at genoprette ro og orden pÃ¥ stadion.″

2012
  2010

PÃ¥ Brøndby Stadion vandt hjemmeholdet, Brøndby IF, med 2-0 over OB i Superligaen. Michael Krohn-Dehli scorede til slutstillingen allerede i det 21. minut. Det var samtidigt mÃ¥l nummer 11.000 siden Superligaens første kamp den 16. marts 1991.

2010
  1990

I den første af to kampe i UEFA Cup′ens 3. runde vandt Brøndby IF med 3-0 over vesttyske Bayer 04 Leverkusen pÃ¥ to mÃ¥l af Torben Frank og et af Bent ″Turbo″ Christensen. Det var samtidigt den uigenkaldeligt sidste fodboldkamp i Københavns Idrætspark, 79 1/2 Ã¥r efter indvielsen den 25. maj 1911.

1990
  1963

Danmark spillede en play-off kamp i Torino mod Rumænien om deltagelse i OL 1964 i Tokyo. Blot tre minutter efter rumænernes 1-0 føring i det 34. minut fik Danmark en chance for udligning, men Jens Petersen brændte desværre sit straffespark. I det 87. minut udlignede Kjeld Thorst, hvorfor der skulle forlænget spilletid til, inden rumænerne havde vundet 2-1 – efter en situation, hvor de danske spillere mente der skulle have været dømt offside - og, dermed, kvalificerede sig til OL-slutrunden. Rumænerne nÃ¥ede her kvartfinalerne, men tabte til Ungarn, de senere OL-guldvindere.

1963
  1956

Ved OL 1956 i Melbourne tabte USA med 1-9 til Jugoslavien i kvartfinalerne. Amerikanernes mÃ¥lmand var 28-Ã¥rige Svend Engedal, født i Skive og blot Ã¥ret før var blevet naturaliseret amerikansk statsborger. Klubben han repræsenterede var, naturligvis, Danish-American Soccer Club.