Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag11. november næste dag>>
  2016

18.901 tilskuere var mødt frem i Telia Parken for at se Danmarks VM-kvalifikationskamp mod Kasakhstan. De fik det første mÃ¥l at se efter blot 15 minutter, hvor Andreas Cornelius bragte Danmark foran 1-0. Den føring holdt dog kun to minutter, for der fik gæsternes Gafurzhan Suyumbayev sendt bolden ind bag Kasper Schmeichel. Efter 36 minutter blev den danske føring dog genetableret, da Christian Eriksen scorede til 2-1 straffespark. I 1. halvleg øgede Peter Ankersen til 3-1 og i kampens sidste minut lukkede og slukkede Christian Eriksen opgøret med sin anden scoring – og sikrede dermed Danmark en 4-1 sejr. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 819. Den foregÃ¥ende (818) blev spillet 11. oktober 2016, den efterfølgende (820) 15. november 2016.

2016
  2012

I den hollandske Eredivisie tabte PEC Zwolle med 2-4 pÃ¥ hjemmebane til AFC Ajax. Viktor Fischer spillede sin blot tredje kamp i den hollandske liga og var for første gang med fra start for Amsterdam-klubben. Han takkede for tilliden ved at score to af Ajax′s mÃ¥l - hans første i Eredivisie. Klubkammeraten Christian Eriksen spillede ogsÃ¥ hele kampen, mens Lasse Schöne startede pÃ¥ bænken, men blev efter blot fem minutters spil indskiftet for Ryan Babel, der havde slÃ¥et skulderen af led ved et sammenstød.

PÃ¥ hjemmebane tabte Silkeborg IF med 1-2 til Brøndby IF. Dette var sjællændernes første sejr i 13 Superliga-kampe - eller siden 30. juli 2012, hvor det i øvrigt ogsÃ¥ blev til en 2-1 sejr over Silkeborg IF. De 12 kampe i træk uden sejr var Brøndby IF′s værste streak siden oprykningen til Danmarksturneringen i 1975.

2012
  2004

Den allerførste runde af Royal League, det inter-skandinaviske forsøg pÃ¥ en fodboldturnering i vinterpausen, blev spillet. Brøndby IF vandt 3-2 over norske Tromsø IL, Esbjerg fB tabte 0-1 til VÃ¥lerenga IF - ligeledes fra Norge, OB tabte 0-2 hos svenske Malmö FF, og FC København vandt 1-0 hos IFK Göteborg, ogsÃ¥ fra Sverige. De to sidste klubber mødtes igen i finalen den 26. maj 2005.

2004
  1995

Bjarne Goldbæk scorede for 1. FC Köln i 2-2 opgøret mod VfB Stuttgart i den tyske Bundesliga. Det var 1 Ã¥r 20 dage siden seneste scoring, den 22. oktober 1994, af en dansker i den øverste tyske række. Aldrig før havde der været sÃ¥ lang en dansk mÃ¥ltørke i Bundesligaen. Denne negative rekord blev tangeret den 11. februar 2012.

1995
  1987

PÃ¥ Letná Stadion i Prag vandt Tjekkoslovakiet med 2-0 over Wales i den sidste puljekamp i kvalifikationen til EM 1988 i Vesttyskland. Sejren betød, at Danmark - som havde spillet sin sidste kvalifikationskamp den 14. oktober 1987 - var kvalificeret til slutrunden.

1987
  1973

For at fastslÃ¥ vinderen af 3. division blev spillet en finale mellem de to bedst placerede klubber i vest (Esbjerg fB) og øst (Vanløse IF) kredsene. Københavnerne kom foran 1-0 i 1. halvleg, men 30 sekunder senere udlignede vestjyderne, og det var kampens resultat efter 90 minutter. I den forlængede spilletid scorede Vanløses Bo Strøm direkte pÃ¥ indkast, hvilket dog blev korrekt annulleret. Kort derefter scorede Esbjerg to gange, til slutresultatet 3-1 - og hjemførte sÃ¥ledes titlen.

1973
  1956

Slagelse BK&IF og IF Skjold Birkerød mødtes i Sjællandsserien. Birkerød kom foran 2-0, men ved pausen stod kampen 4-2 til Slagelse. Vestsjællænderne fortsatte med at score dobbelt sÃ¥ mange mÃ¥l som nordsjællænderne, og kampen sluttede 10-5 bl.a. efter hattrick af tre spillere, to fra Slagelse og én fra Birkerød.