<<forrige dag9. november næste dag>>
  2003

Kevin Stuhr Ellegaard debuterede i mÃ¥let for Manchester City FC i den engelske Premier League. Til trods for koryfæer som Nicolas Anelka, Steve McManaman og Robbie Fowler i angrebet, sÃ¥ blev det til et 0-3 hjemme-nederlag til Leicester City FC foran knap 47.000 tilskuere. Leicesters andet mÃ¥l var et straffespark, omsat af Paul Dickov.

Brøndby IF og FC København mødtes til et Superliga-opgør pÃ¥ Brøndby Stadion. Kampen endte 2-2 men huskes bl.a. for, at københavnernes mÃ¥lmand, Magnus Kihlstedt, ramtes af en cykellygte kastet fra tilskuerrækkerne!

2003
  1996

Makedonien vandt med 11-1 ude over Liechtenstein i en kvalifikationskamp til VM 1998 i Frankrig. Blandt makedonernes mÃ¥lscorere sÃ¥s en spiller fra Superligaen. Dejvi Glavevski, som pÃ¥ daværende tidspunkt spillede for Vejle BK, scorede tilmed hattrick - og det fÃ¥ dage før sin 29 Ã¥rs fødselsdag. Det var blot anden gang i VM-historien, at et udehold scorede et tocifret antal mÃ¥l i en kvalifikationskamp. Første tilfælde, 15. august 1957, havde ogsÃ¥ en dansk vinkel.

1996
  1986

AGF tabte med 1-2 pÃ¥ hjemmebane til Lyngby BK i 1. division. Det var Ã¥rhusianernes første nederlag i 27 DM-kampe og siden 1-3 pÃ¥ udebane til Hvidovre IF den 3. november 1985.

1986
  1969

I 3. runde af Landspokalturneringen vandt Herfølge BK (SBU, Danmarksserien), som netop havde vundet oprykning til 3. division 1970, med 4-3 over B 1901 (LFBU, 1. division). Falstringerne havde bragt sig foran 1-0 efter godt fem minutters spil, men omkring 10 minutter faldt udligningen efter B 1901′s mÃ¥lmand havde kastet sig efter et hovedstød, greb bolden men faldt herefter ind i mÃ¥let. Selvom han i faldet kastede bolden tilbage pÃ¥ banen blev der dømt mÃ¥l. Sjællænderne scorede yderligere to gange i 1. halvleg til pausestillingen 3-1. I 2. halvleg var et Herfølge-selvmÃ¥l katalysator for et stort pres fra B 1901, men et kvarter før tid øgede hjemmeholdet til 4-2, og tiden løb da fra Nykøbing-klubben.

1969
  1958

For blot tredje gang kvalificerede en serieklub sig til Landspokalturneringens kvartfinaler. Til trods for beskeden kamptræning forud for opgøret vandt Silkeborg IF (JBU, Jyllands-Serien) sensationelt med 2-1 over KFUM København (KBU, 1. division) i 1/8-dels finalerne. KFUM kom ellers planmæssigt foran 1-0 midtvejs i 2. halvleg, men Silkeborg gav en god fight og slog sejren fast 12 minutter før tid.

1958
  1942

I krigsturneringens Kreds II vandt HIK pÃ¥ hjemmebane med 10-0 over Helsingør IF. Nordsjællænderne fik to mand udvist, herunder sin anfører Skjold Christiansen. HIK′s Erik Spang-Larsen scorede hattrick pÃ¥ straffespark. Palle Bolvig scorede ogsÃ¥ et hattrick, men fra Ã¥bent spil.