Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag26. november næste dag>>
  2015

FC Midtjylland var i deres gruppespil i UEFA Europa League nĂĄet til den 5. runde. Her mødte de pĂĄ udebane polske Legia Warszawa. Midtjyderne havde vundet den modsatte kamp med 1-0, men i dette opgør var det polakkerne der vandt kampen med de samme cifre. Legia Warszawas Aleksandar Prijovic afgjorde kampen med et flot hovedstød i det 35. minut.

2015
  2011

Magnus Troest scorede selvmĂĄl og bragte dermed ASG Nocerina foran 1-0 mod AS Varese 1910 i den italienske Serie B. Ved pausen førte hjemmeholdet 2-0, men i 2. halvleg tog Troest & Co. fat og scorede fire gange til slutresultatet 2-4.

2011
  2001

AGF havde besøg af Esbjerg fB i Superligaen. Ă…rhusianerne havde en debutant i mĂĄlet, Maciej Lykowski, og da kampen var slut havde han mĂĄttet kapitulere seks gange - for seks forskellige vestjyder. Kampen endte sĂĄledes 1-6.

2001
  2000

Efter 0-0 i de to klubbers allerførste Superliga-opgør blev der scoret otte mĂĄl i det andet, da FC Midtjylland for første gang tog imod Viborg FF pĂĄ hjemmebane. Gæsterne førte 2-0 ved pausen, men FCM scorede tre gange det første kvarter af 2. halvleg til 3-2 føring. Viborg gjorde imidlertid kunsten efter i den sidste halve time, og kampen sluttede sĂĄledes 3-5.

2000
  1999

I Bundesligaen sørgede Ebbe Sand for begge kampens mĂĄl da SSV Ulm 1846 og FC Schalke 04 spillede uafgjort 1-1. Først scorede han selvmĂĄl kort før halvlegspausen, men med et kvarter tilbage af 2. halvleg fik han med højrebenet skabt balance i regnskabet og sikrede Schalke uafgjort. Det var tredje selvmĂĄl af en dansk spiller i Bundesligaen 1999/00, og første gang med sĂĄ mange i samme sæson.

1999
  1986

I en omkamp i 4. runde af den engelske League Cup vandt Liverpool FC med 3-1 pĂĄ hjemmebanen, Anfield, over Coventry City FC. Samtlige Liverpools mĂĄl blev scoret af Jan Mølby pĂĄ straffespark.

1986
  1933

Landsholdet spillede uafgjort 2-2 mod Belgien i en venskabskamp i Bruxelles. De danske mĂĄl blev scoret af 25-kamps jubilar Kai Uldahl (B 93). I starten af kampen led Eyolf Kleven (AB) en muskelsprængning og mĂĄtte - midtvejs i 1. halvleg - lade sig udskifte med Henry Nielsen (B 93), der sĂĄledes fik sin debut. Kort før pausen havde Nielsen chancen til at bringe Danmark foran 3-0, men en knold pĂĄ banen kom i vejen - og i stedet reducerede belgierne straks efter til pausestillingen 1-2. I 2. halvleg beviste mĂĄlmand ″Lange-Svend″ Jensen (B 93) sit værd og, til trods for det ene mĂĄl, reddede Danmark fra et nederlag. Sigfred Jensen (AB) fik ogsĂĄ debut. Dette var landsholdets officielle kamp nummer 91. Den foregĂĄende (90) blev spillet 8. oktober 1933, den efterfølgende (92) 21. maj 1934.