<<forrige dag8. november næste dag>>
  2015

Efter at have tabt fem kampe i træk - for første gang i FC Midtjyllands historie - tog midtjyderne hjemme i Herning imod Esbjerg fB. Kampen bød pÃ¥ et enkelt rødt kort til Esbjergs Daniel Stenderup, og med en mand i undertal mÃ¥tte Esbjerg tage hjem med et 1-5 nederlag i bagagen.

Hele 25.102 tilskuere var pÃ¥ plads pÃ¥ Brøndby Stadion til den 74. Superligakamp mellem Brøndby IF og FC København. Opgøret bød pÃ¥ megen fight, mange nærkampe og et rødt kort til Federico Santander fra FC København, men kampen endte helt og aldeles mÃ¥lløst.

2015
  2009

Brøndby IF mødte pÃ¥ hjemmebane Esbjerg fB. Vestjyderne førte 2-1 men lige inden pausen blev det 2-2 pÃ¥ et selvmÃ¥l af Kevin Conboy. Det blev dog ikke til point for Brøndby IF, for i 2. halvleg sikrede Søren Rieks med to mÃ¥l Esbjerg fB en 4-2 sejr.

2009
  2000

Brøndby IF besejrede F.C. København med 2-0 i landspokalturneringen. Brøndby IFs to mÃ¥l blev scoret af Mikkel Jensen og Ruben Bagger. Sibusisu Zuma havde chancen for at bringe F.C. København tilbage i kampen, men Kim Drejs reddede Zumas forsøg fra straffesparkspletten.

Brøndby IF vandt 2-0 over FC København i Landspokalturneringens 1/8-dels finaler. Mikkel Jensen bragte sjællænderne foran 1-0 efter fÃ¥ minutters spil. I en duel med Thomas Rytter fik Brøndby-spilleren tilkæmpet sig bolden og kom fri af FCK-forsvareren, der ømmede sig efter sammenstødet. Ruben Bagger øgede til 2-0 kort ind i 2. halvleg. I kampens sidste sekunder brændte Sibosisu Zuma chancen for at reducere pÃ¥ straffespark. Brøndbys sædvanlige reservemÃ¥lmand, Kim Drejs, parerede forsøget - og hermed var sjællænderne klar til kvartfinalerne.

2000
  1997

Jan Heintze scorede sejrsmÃ¥let, da Bayer 04 Leverkusen vandt 1-0 pÃ¥ udebane over Hamburger SV, med Thomas Gravesen pÃ¥ banen hele kampen, i den tyske Bundesliga. Dette var Heintzes femte mÃ¥l i Bundesligaen, heraf to for Leverkusen og de første tre for den anden ″Bayer″-klub, Uerdingen.

1997
  1980

B 1903 og BK Fremad Amager spillede uafgjort 1-1 i næstsidste runde af 1. division. Gentofte-klubbens mÃ¥l blev scoret af vesttyske Klaus Amrath, som med et meget langt tilløb headede et hjørnespark fra Keld Kristensen i mÃ¥l. Fremads udligning, af Johnny Jacobsen, var ogsÃ¥ et hovedstød efter et hjørnespark.

1980
  1972

BK Frem spillede returkamp hos hollandske FC Twente i UEFA Cup′ens 2. runde. Efter 0-5 i det første opgør skulle der mirakler til for at sikre dansk avancement. Hollænderne vandt 4-0 pÃ¥ hjemmebane, men kampen varede kun 70 minutter, eftersom en tyk tÃ¥ge lagde sig over banen i 2. halvleg. Til trods for en kort genoptagelse af spillet efter første afbrydelse mÃ¥tte dommer Ove Dahlberg (Sverige) sande, at det var umuligt at fuldføre kampen - og den blev aldrig færdigspillet. BK Frem blev sÃ¥ledes slÃ¥et ud med sammenlagt 0-9.